Ü30 FC Bosna Basel : VFRK

Nach dr uftaktniederlag gege SC Basel Nord (3-4 mit einem Spieler mehr (!!) sin mir hüt bim FC Bosna Basel zu Gast gseh. E spielstarke gegner und gege die sind die mätch eigentlich immer rächt guet gseh. Immerhin het dr FC Bosna d‘Vorrundi souverän ufem erste Platz abgschlosse und het au das erste Spiel vo dr Rückrundi gwunne.

Mir hän doch e paar abwäsendi kha (brueflichi, gsundheitlichi, schuelischi) und somit het sich die startelf vo allei ufgstellt. Was mir spielerisch, kämpferisch und an effiziänz vorallem in dr ersti halbzyt an tag glegt hän – woooooooow!! 3-0 isch isch es do gstande. In dr zweite halbzyt hän mir infolge verletzige e paar umstellige kha und hän e bitz d‘linie verlore und plötzlich isch es 2-3 gstande. Aber mir hän sofort könne reagiere und hän no 2 goals drufglegt. Am schluss het e verdients 5-3 uswärtssieg gäh.

Am 21.4 isch dr AC Rossoneri bi uns uf dr Schore zu gast. Gege die hän mir öppis guet zmache…

Text: Coach Taher